Details Scan

Nak tanya, kalo 33 weeks boleh lagi x buat details scan?

7 Các câu trả lời

boleh, saya buat masa dah masuk 33w awal. baby saya pemalu. dia asyk tutup muka. hihi. tapi kena cari hospital yang boleh buat, kadang klinik dah tak ambil dah atas 28w.

Ikut kn dh lmbt tpi sis cba lah.. try penuh kn pundi air kencing.. sb biasa 33 weeks tu dh rsa sempit sukr nk nmpk tpi sis try je dlu ye☺️

Dah terlambat sis, kalau nk buat cuma membazir duit saja nanti bby dah besar tak dapat tgk sgt

Kwn sy blh buat.. tp kena confirm sama klinik tu dulula, blh ka x..

Tak boleh dah biasanya sbb dah padat

4y trước

🤗🤗

Details scan seeloknya 18w - 26w..

4y trước

Ooo.. Tlambat Sudah.. Tq😁

Dah terlajak boleh