Nak tahu saja

Nak tanya kalau tak makan nasi it is ok kah untuk baby sebab saya tengah pregnant 6 week sekarang...saya hanya suka makanan macam buger dan buah buahan saja..#my2stbaby

1 Trả lời

pngambilan makanan kne seimbang sis of sis nk baby membsar , sbb skrng sis kne makan ikut time n makan yg ad smua nutrition , baby nk mmbsar , if x makan scara seimbang prkmbangan bayi akan trbantut ,if tnya doc pun doc akan ckp mcm tu , if x ad selera at least makan sikit2 but kerap . better makan nasi , sayur n buah , ayam n ikan , minum susu