susu badan

nak tanya kalau susu badan masih belum keluar selepas bersalin kena urut balik ke sebabnya anak sulung urut dulu baru keluar tanya sepupu dia kata auto keluar tak payah urut sebab anak kedua susu badan keluar dari anak sulung

1 Trả lời

Urut salah satu ikhtiar. Kalau saya berkesan, tak pasti org lain. Tp paling berkesan ransangan dari sedutan anak. Anak first saya tak perlu urut, meriah even baru lepas bersalin sampai bengkak. Second 3 hari bersalin baru keluar