Scan ultrasound

Nak tanya, kalau scan kt kk mmg suami takbole masuk ye. Kesian pula kat suami haritu, beria nak tengok tp xbole..baru 8week, dah nampak jantung dup dup 😍 Lagi satu Nak tanya, kalau scan kat swasta minggu keberapa yg dah nampak baby jelas ?

3 Các câu trả lời

Kk biasa khusus utk ibu & anak je. Suami mmg tak masuk. Kalau nak scan swasta dah boleh tu sis. 8 weeks dah nampak janin dan jantung

ye suami xblh masuk. kecuali ada sbb2 emergency. klu scan swasta suami blh masuk. by 12w blh nmpk dah.

Eh yeke? Sebab saya hritu scan, misi panggil husb sy masuk utk tengok. Klinik kerajaan jg

6mo trước

tgk keadaan. klu bilik scan bkongsi, xblh sbb nk jaga aurat ibu2 lain. hsptl pun mcmtu sop nya.