Nurse Melawat 3 kali

Nak tanya, kalau nurse nak dtg rumah, diorang ada bagitau dulu ke? Atau tetiba je muncul depan rumah? Saya punya case tetiba call ckp dah ada depa rumah tanya saya kat mana, masatu saya kat luar. Saya tanya la kenapa tak cakap awal2 nk dtg, boleh pulak cakap dah saya cuti sabtu n waktu tu memang waktu melawat. Pstu setiap kali sabtu memang kena tunggu dia dtg jela.

6 Các câu trả lời

Itulah, kita pun nk pegi rumah sedara bagitau dulu. Ni tetiba datang😫