ubat zincofer

nak tanya kalau makan ubat zincofer tu lepas makan ok kan? i means baru je habis makan nasi terus telan dengan air oren . takpe ka? sbb sllu makan mcamtu😰 sbb kalau tunggu 2jam baru telan confrm muntah gila. ok ka tu? takda effect kat bby?#firstbaby

1 Trả lời

sllunya kne gap sis.. spya ubt tu lbih mnyerap.. sy kalo wktu pgi xdan nk tggu 2 jam sgt sbb prut dh brkeroncong nk kne isi. hihi.. slluny dkm sejam lbih sblum srpan sy akn mkn ubt.. awl2 memg rasa mual sis.. sy than je lah