Which one

Nak tanya, kalau kita dah makan iberet, tak perlu dah kan ambil folic acid dan obimin? ke makan je semua? #firstpregnancy

1 Trả lời

Iberet dh lengkap semua ada dh sis...mcm sy, doc bg zincofer.. Tak perlu mkn acid folic@lain2.. Tp mcm omega sy mkn sb utk perkembangan otak baby...and kalau sis nak lebih, takde mslh nk mkn acid folic.. Tp mmbazir sbb lebihan vit tu akan dibuang melalui air kencing.. Dan lebih baik obimin mkn time menyusu anak.. Sb bole bykkn susu n anak dpt manfaat jgk