Due bulan 9

Hi nak tanya kalau due bulan 9 dah boleh beli sabun dan lotion2 baby tak ? Sebab saye due awal bulan 9 tapi barang2 baby semue belum beli lagi.

22 Các câu trả lời

sya dr 4 bln dh beli sikit2...sya pn due bln 9...brg dh nk hbs beli tinggal sikit lg cth pampers... n baju baby dh cuci n masukkan kat dlm plastik...

sya due awal bln10😅blm belih lagi apa2 nak jln malas sbp kkdg pening tbh2 jafi mls nak jalan. ada usha kat tiktok juga. kot belih online je nnt.

Boleh je kalau nak start beli brg baby sikit sikit. Tak salah. Masing2 lain kewangan. Mcm sy dari 3 bulan dh beli sikit sikit.

kakak ipar dengan mak mertua sarankan start beli barang baby waktu 5bulan .. takut anak keluar awal tak sempat prepare

bagus beli awal.. standby awal 4 bulan sbelum tarikh due.. senang nnti takde la kalut last minute

sama la saya due blan 9 tp bru beli dua helai bju. tu pun sbb lawo sgt baju tu geramm 🤭

Awak dah boleh beli barang. Paling utama pakaian bayi. Beli lah sikit-sikit tiap bulan.

bole je beli skang. lagi bagus. nanti da nak bersalin just fokus nak bersalin je.

Saya dah siap beli dah lotion sabun baju tu semua. Due date kita sama bulan 9

Hi,,boleh je,,lagi ada masa belilah 🥰🥰