Pendapat

Nak tanya kalau dah 9w 4d perut memang akn tetap rasa tak selesa macam masuk angin ke sakit dia. Saya kadang sampai macam nak nagis ?

26 Các câu trả lời

Saya pun sama..dh mcm da karen dalam perut ni..baring agk dh lama tu bru dia hilang..tapi tu la xslesa nak beralih kiri kanan pun.. padahal takde pun makan benda yg berangin...siang ok..malam je mula la perut angin la kembung la

Normal..sy mcm tu..smpai masuk emrgncy sbb perut menyucuk2...fkir ada apa2 kat baby..alhamdulillah baik je dia kat dlm..cuma angin...kna jaga pemakanan..silap makan mmg perut meragam.

Sy pun sama..tp lani duk minum susu lps minum susu sedawa baru boleh tido.tidak mmg xleh tido rasa sesak mengah semua ada

Haahhh... Saya dulu sampai trimester kedua pin still rasa macam tu. Kadang rasa macam taknak keluar dari bilik air hahh

saya masuk 11w mngis ja sis, mmg x slesa..lain lagi lendir d lehir sllu naik p mulut..rimas nangis jer laa hmmm

Normal... Saya macam tu la.... Sebelum tidur buh minyak panas dekat betis sampai kaki pakai stokin....

yup..ms awal prgnt..sy xtau sy prgnt..prt time mlm je x sedap...mcm x sedap tekak..mcm loya..

Samala saya smpi skrg da msuk 9 mggu 6 hri..prt asyik kembung je...dan lalu nak mkn apa..

Sama.. letak pati halia mustajab ,, pagi2 klu x muntah angin x sah,,, lps tu bru lega

saya pon mcm tu sampai la skrg ni... selagi x buang angin perut sebu keras je