BABY GERAK..

nak tanya.. Kalau baby gerak mcm "tersedu" tu memang normal ke..? Pegerakan seolah "ayam tengah mematuk".. Mcm mn nak explain ye.. harap korg paham yg sy maksdkan tu.. ? sbb bby dlm rahim sy selalu mcm tu.. Gerak dekat bahgian kiri bawah pingang..

1 Trả lời

😅 sy dlu pun slalu rse bby sedu dlm perut. Sbb dia gerak tu sama tempo je mcm org sedu hahaha. Tp tktau la bebetul sedu ke tidak

5y trước

Normal je kot. Tkde apa2 yg serius pun asalkan dia bgerak, bila scan bby ok. Kalau risau, pegi jmpe doc, scan je and tnya doc 😊 sy dlu mse rse mcm tu dkt hosp dh 37w. Tgh tggu mse nk bsalin haha