pecah air ketuban

nak tanya kalau air ketuban pecah memang kena beranak in 24hours ka? #firsttimemom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Adik ipar saya anaknya biru sebab lambat keluar n air ketumban dah kurg 😅 saya rasa 24hr tu dri pecah air ketumban tu . kesian baby nanti. ☺️

12mo trước

Alhamdulillaj i dah selamat bersalin

Ye kalau tak ada risiko infection sbb laluan ke baby dh bocor

12mo trước

i see thank you. dengan cara induce la kan, maksudnya in 24hours tu start dari time kita masuk ward ka after tu?