Heatbeat baby

Hi nak tanya kalau 6week 4day normal ke kalau tak boleh dengar heartbeat baby lagi , even kantung dah nampak ? #First_Baby

4 Các câu trả lời

Normal je, sama mcm sy je. Masa scan 6week++ xdgr lg, scan 7mgu baru dgr. Kalau baca2 pasal pregnant pun, 6/7 minggu kan baru dgr heartbeat. So normal je.

kalo saya itu hari, doctor suggest kan saya g scan masa 10week. so, alhamdulillah, semua ok. sbb 10week ke bawah, baby kecik lagi, x nampak lagi 😊

normal. lepas 2 minggu dok panggil utk scan balik.

Normal. I time 6w pon tak dengar