30 weeks naik flight

nak tanya kalau 30w naik flight domestic satu jam je kena ada surat doc ke? air asia je nak balik alor setar. first time pregnant

3 Các câu trả lời

dia bukan kira sejam ke tak, tapi biasanya dah berapa minggu.. kalau mas lebih 28 minggu dah kena ada surat Dr, rasanya air asia pun sama.. nak lebih pasti, baik cari faq di website air asia sendiri, atau tanya di page/twitter air asia..

kena. air asia 20 weeks ke atas kena ada surat dr and kena declare dekat ktr dorang utk dia bgi form isi sebelum naik flight

last terbang inclusive 34wks perlu minta surat doctor.saya akan terbang 33wks nnti balik sarawak from JB.

6mo trước

wak kena mnta surat 30 hri sbelum fly yg mna nk balik sabah srwk.. dah masuk 35 minggu air asia xkasi fly