10weeks

hi☺️ nak tanya kalau 10weeks dh ada baby gerak gerak tak dlm perut mommy’s? tnya sebab baru first time preggy ?

43 Các câu trả lời

Blm.. lg pula klu anak sulung selalunya akn perasan Masa 20w ke atas... enjoy the moment 9months ni ok😁

17w br dpt rse baby gerak & tendang. Tu pn soft jea. 18w nie br rse kerap & kuat sikit tendangan.

Sye 18weeks baru dapat rasa tendangan bby, tapi lembut je tendangan dia . 🤭🤭

baby gerak tp kita tak rasa lg.. nanti dh 23mggu baru rasa.. 28 minggu akan start baby kicking..

5 bulan paling awal boleh rasa.. Insha Allah smpi masa nk rasa. Silap2 nk tdo pun xle nnt 😆

Sy time scan umur kandungan 10 weeks nampak baby gerak...☺️

Blm lg sis. Masih awal. Nt sis akn dpt rsa dlm 18week ke ats.

Belum lg sis. Gerak2 gas dlm perut adelah. Jaga diri baik2.

banyak kan membaca ye. Awal sangat nak menendang pun😊

Saya 20w baru rasa. Mase pregnant kt ank sulung dulu.