Mmg girl kan?

Hi nak tanya. Ini mmg girl ke? Thanks 🥰

Mmg girl kan?
33 Các câu trả lời

Mcm boy. Sbb klau girl, burger dia ketara. Ni mcm angle keatas.

dari pengalaman saya ... ni terang² nampak pistol ..BOY

mcm sy scan haritu la doc kata girl, tapi hati ni kata boy 😂

3mo trước

Memang anak awak keluar girl or boy eh? Hahahaah stress kita mikir hahaha

tengok macam boy. nanti sis repeat scan kalau was²

mcm boy..takpe mana²..yg penting bby sihat

boy ni . anak sy dlu mcmni jgk . mmg sah boy .

3mo trước

Betul ke boy? Sebab sono tu macam tak nampak scotum tu dia kata girl haih memang awak scan gini keluar boy ye? Doakan saya hehehe

Sy punya pun scan gambar mcm ni jgak. Tapi boy

3mo trước

Sebab anak kepit ke time tu? Memang keluar boy eh awk?

sya tengok mcm pistol tu sis. 🤭

Mcm boy je.. klau girl ada 3garis

Girl, In shaa Allah. Congratulations sis

3mo trước

Girl eh? Sbb anak first kita girl, berbeza scan anak first dgn yg sekarang. Tu kita curious. Btw thanks ehehe