good morning mommies! have a great day ahead.. perut rasa keras

nak tanya, if pegang perut rasa keras tu normal ka? takdak sakit apa apa.. bila pegang ja rasa keras/cekang..ada yang cakap baby nak membesar thats why cekang is it true? 29weeks here #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

kalau X de sakit in Syaa Allah.. Sye pun mcm tu . klau rse sakit pergi check ye

1y trước

ya takdak sakit, and now dah ok haha dia sentuh keras tapi bukan mengeras. baik, thank you tirah

normal

1y trước

thank you aien