Start Makan

nak tanya ibu2 yang lahirkan anak bulan 3 2024.. dah boleh start bagi makan ke bulan 9 ni ??

4 Các câu trả lời

ank sy 10/9 ni masuk 6bulan. tp 1/9 sy dah bagi. just bg time breaksfast je buah naga. btw jgn ikut sy hehe. masuk 6bulan nanti baru bgi bubur kosong

Sy dah start bg puri buah.. alhamdulillah baby ok.. cukup 6 bln ni bru nak bg bubur nasi

Sy blum start lg. Jmpe nurse utk 6m , misi ckp blh mkn . Bru start bg mkn

1mo trước

Atas kita gak.. tp sy try cuba bagi air masak sikit2 , tu xsbr nk mamam 🤭 sbb first mom rse xberani lagi nk bg ehhehehe. Anak sy 22hb ni bru masuk 6m

Ikut tarikh lahir sis

1mo trước

Kalau dah cukup 6bulan boleh makan