Misi atau doktor marah tak?

nak tanya ibu2 dlm ni, anak saya baru 10 bulan lebih, cek pregnant test ni mcm double line 😣 dokto atau nurse marah tak ye 😅 pastu dia tanya kita tak nanti, kita ambik perancang atau tak? sbb saya mmg x amik. kiranya nk merancang sendiri, eh tiber lekat pulak ni 😬

Misi atau doktor marah tak?
1 Trả lời

awak czer ke normal, kalau normal rasanya takpa je. n kalau kata czer, maybe bising sikit la kot. tapi nak buat mcm mana da rezeki lekat, takkan nak buang kan. apa pun kuatkan mental fizikal ja. jgn stress2x. jaga kesihatan ibu n baby okay.

7mo trước

normal sis.. tula kalau dh bising pon nak buat mcm mana kan. benda dh jadi😬