BERAT BABY 6BULAN 10 HARI

Nak tanya ibu² dkt sini, mcm mne nak naik kan berat baby 6bulan 10hri.. berat baby sya tak naik tak turun mcm tu je berat nye.. asal jmpe kawan² kee makcik² kee mesti ckpp eehhh kecikk nyeee ank itu laa ini laaa.. haisshh letih betol.. ank sye mkn ok sgt habes je kalo suap.. tpi tu laa berat nye gitu je.. ade tip pape ke ibu²

2 Các câu trả lời

samalah anak saya..naik sikit2 je..xpenah naik lebih 500g..tp alhamdulillah BMI anak ok..baby pun aktif sgt,xtau dok diam..skng da pandai merangkak & belajar berdiri..kita bersangka baik je baby nk membesar..lain baby,lain perkembangan mereka

2y trước

itu laaa tak diam seminit... BMI pon owkey jee..

Anak usia tu banyak gerak kan? Selain pemakanan, pastikan waktu tidurnya cukup dan bawa jalan2 pagi kena sinar matahari sbg usaha utk tumbesaran anak

2y trước

Sama-sama