Jumlah susu epmom

Hi, nak tanya ibu yang ada pengalaman jadi epmom. Sekarang anak saya 2 bulan, pump setiap 3 jam dapat 3oz normal kan? Nak tanya makin lama jumlah susu ni akan bertambah ke setiap kali pump? Orang kata kuantiti susu ikut demand baby, sebabkan baby tak direct cuma pump je so saya curious nak tahu.

1 Trả lời

normal. xperlu risau. yg penting susu tu cukup utk baby awak. setiap baby berbeza demand. tak kan sama. ada je mommy mmg baby dia still minum setiap sesi 3oz sampai 2tahun. ada je baby minum 2oz je setiap sesi (baru je sy nmpk mommy reply dlm post mommy yg tya. umur baby mommy tu setahun lebih skrg). ada je mmg lebih pada tu.