detail scan

nak tanya ibu-ibu ada buat detail scan tak? or scan lain selain drpd scan biasa? buat dekat mana ye? buat masa brp week?

6 Các câu trả lời

Sya buat dulu masa 21 week kt poliklnik ken rimba shah alam. Rm110. Ok best doktor dye peramah. Tp msa 25 week sya xdpt rsa bby dlm perut, sya scan kt situ jugk yg scan biasa spatutnye rm40, tp msa scan tu bby sya dh meninggal dlm perut 6 bulan, msa tu terkjut jugk kan, tp doktor sono tu bg kata2 smngat, lpstu sya x dikenakan cas pun. Terus refer ke hsptl. Bagi sya klnik tu sngt2 ok. Puan boleh cuba kalau puan duduk shah alam atau kwsan berdekatan. 😊

5y trước

Tak pasti la. Biasa sbb2 ni rhsia Allah je. Dia beri rzki pada kami setakat tu je. Nak post mortem baby pun kte kesian kan.. Lepas selesai bersalin terus kebumi jenazah. Maybe sebab tali pusat kot.

Sy buat details scan masa 23w. Klinik yg saya pergi tu, detail scan available 18w-24w. Buat di klinik swasta sbb KK takde buat. Hanya bila doktor rasa perlu, baru doktor akan schedule kan. Before tu mmg sy survey mcm2 klinik, tengok review. Harga RM160, lokasi Terengganu. Kalau 5D scan, RM80. Di klinik yg sama jugak.

Sy dh buat detail scan ms kndungan 24w. Kat klinik sy buat tuk detail scan dr kandungan 18w - 26 w. Bgus detail scan sbb Dr dpt detect awl klau kndungan bermasalah n kita pun boleh tau perkembangan bayi. Sy tgh tunggu 27w @ 28w tuk buat 5D scan plak.

Sy buat detail scan msa 25weeks..kat klinik swasta. boleh nmpk muka bby ikut siapa😂😂scan 5d rm155..sekali tu je..skrg ni dh 38weeks😘

5y trước

Klinik Dr.asmah ..

Sy buat detail scan je.. Msa 21week..nnti sonographer akan bgtahu detail psal baby dlm kandungan

sy pun nak buat detail scan..tp kt swasta la..24week br blh detail scan..