Polycystic kidney

Nak tanya, haritu scan detail ada detect baby ada polycystic kidney disease. Saya risau sangat2. Ada tak baby mummies yang pernah kena? Bahaya tak? Akan sembuh ke lepas lahir?? Mohon penjelasan. Trima kasih#SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

time scan dia kata aada fluid dalam kidney dia. dua2 pulak tu 🥲 then dia bagi surat refer ke hospital. next week baru repeat scan kat HKL. tak tenang nak buat keje fikir pasal ni. risau.. doakan tak ada yg serius lah 😔

4mo trước

tulah. kena jumpa MFM jugak next week. Aamiin2 in sha Allah. trima kasih. semoga dipermudahkan urusan sis juga 💞

doktor kata apa?