momtobe

Nak tanya due bulan 4/2020 kalau belikan siap² brg set mandian tu xpe ke?

30 Các câu trả lời

Boleh je tp pastikan smpan baik2 jngan buka n biase barag mandian ni exp date die lame..

blh je sis..dh boleh mula beli skit2..tak la terbeban sgt nnt nak beli semua sekaligus

Beli travel size yang one set , kalau tak sesuai takdelah rasa membazir sangat ✌🏻

Bole je sis.. sekurang2nya xdela terlalu berat sgt bila dah cukup bulan utk membeli..

Sy due 4/2020 sy pn nk beli siap2 sbb skrg klo jln bnyk atu lama sakit pinggang n belakang.

5y trước

Betul tu sis baik kita beli siap2 tk pening pala..pastu leh rehat2.

Elok beli awl sis..sy msuk 7 bulan memang xlarat sgt nk bjalan shoping brg baby

sya pun due date bln 4/2020 blm lgi beli ape2...bln2 nnti lah bru sya beli...

Boleh je nk beli skrg. Tp tgk jgk tau expired date produk2 yg dibeli tu.....

InsyaAllah, boleh je beli, sikit2 tambah barang baby..

mana blh beli lg...nanti basi la brg mandian tu