Nak tanya..

Nak tanya, dalam 2 minggu ni saya buat upt double line tapi samar² (hanya wktu pagi je) dan dah lewat period 11 hari. So kira confirm pregnant ke? Sbb isnin ni nk buat appointment klinik nk minta ubat kuat kan rahim (prnah ggur bulan 2) tpi skrg saya tk thu confirm pregnant ke tak😅 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Beli clearblue digital utk double confirm. Pndpt sy (no offense), klu xde rasa apa2, no need ambil ubt kuat rahim. If kndungan ckup kuat utk survive, pasti survive. Speaking frm experience.

2y trước

ok thanks sis

Kne repeat upt lah sis klau upt terang so pregnant lah tu

2y trước

bila sy repeat ada yg 1 line n ada yg double line tpi samar jgak itu buat sy pening