Susu makin kurang

Hai ibu! Nak tanya, mcm mana nak tambah susu badan jadi byk balik ye?.. sbb sejak anak kat hospital sy tak boleh susu kan dia dan hanya boleh pam saje.. lepas keluar hospital try bagi dia susu badan mcm biasa tapi susu tak keluar sgt.. Ada tips tak utk bagi susu byk? Now baby dah 1 bulan 16 hari..

1 Trả lời

lepas pam, marmet tak? teruskan penyusuan, nanti otak dapat signal yg ada demand lebih daripada yg sekarang, so InshaAllah akan terhasil susu lebih banyak, sesuai dgn keperluan bayi

10mo trước

Ok tq.. ada gak try marmet..