Adakah saya pregnant?

Nak tanya, bulan 10 period 23hb tapi bulan 11 ni period saya tak datang, dah nak masuk bulan 12 pon. Sepatutnya predict dia anggaran dalam 24 awal atau lambat mcm tu je. Period bulan 8,9 pon tk banyak lari. Baby skrg 5 bulan. Ada tak tanda2 kite bole tahu pregnant selain buat test. Ni period dah lambat 7hari#ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

beli upt je sis, beli yang murah kat watson tu, sya pun spare sbb takut jugak, walaupun pakai perancang. hehe

buat je upt sis dari runsing pkir. tmbh klu xpkai perancang lg la high possibility