Keguguran

Nak tanya brdsrkn pengalaman ibu2 dlm ni. Saya keguguran 25/8. Doktor scan dua kali ckp complete miscarriage. Pastu darah dalam 4 5 hari mcm tu je. Pastu 18/9 keluar darah balik sekali dgn senggugut kuat, sakit bwh perut dan sakit pinggang. Saya ingat period. Tapi mak mertua cakap mungkin darah gugur lagi sbb aktif sangat naik turun tangga. Tapi sy agak risau sebab dari pad pertama lagi memang darah penuh setiap pad campur dengan ketulan mcm tu. Siap ambik gmbr standby. Tertnya2 normal ke tak.. #pleasehelp #ingintahu #keguguran

3 Các câu trả lời

tu darah period. bukan darah gugur lgi dah. darah ggur 2w je plg lama. mmg lps gugur darah tu akan ada yg berketul.