Suami boleh teman ke time bersalin dekat hospital kerajaan 😊

Nak tanya boleh ke suami teman time kita bersalin dekat hospital kerjaan dan perlu ambik apa ii kursus ke untuk tahun 2024 niy 😅 dan boleh bgthu HOSPITAL BATU PAHAT DAN HOSPITAL MUAR suami boleh teman time bersalin ke dan ada ii syarat ke ##ingintahu #jomkongsi

2 Các câu trả lời

bergantung juga pada hospital. ada yg anytime boleh teman. ada yg office hour je boleh teman 🥺 harap this time saya pun dpt laaa husband teman🥺