Minyak serai wangi

Nak tanya , boleh ke sapu minyak serai wangi dekat perut ibu mengandung. Tak tahu nak sapu minyak apa lagi sbb perut selalu cramp . Any tips 😩

2 Các câu trả lời

Dah berapa minggu? Kalau masih baru, boleh la apply sikit kat bahagian atas pusat since baby masih kecik and duduk kat bawah pusat lagi. Kalau dah besar, jangan la apply apa2 minyak panas kat perut tuh sebab nanti panas baby tuh.

3y trước

Baru 7 week 2 days . Ada tak ubat apa apa boleh letak kat perut 😭

Sy pun tk pasti boleh sapu ke tak sbb ad mommy yg ckp bole je nk sapu sbb baby ad shield sendiri except if makanan atau apa2 produk yg kita consume tu yg kena berjaga-jaga.