Ovulation day

Nak tanya, boleh ke ovulation day kita berubah2 ye? Contohnya bulan lepas saya ovulation cd26, tapi cycle kalini cd12 saya ada EWCM...boleh jadi tak macam tu? Mohon pencerahan...tq mommies#bantujawab #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

boleh. kalau orang yg jenis period irregular ni memang ovulasi akan berubah2 sebab tu penting tracking. yg constant adalah luteal phase atau fasa TWW atau selalu saya tengok orang panggil fasa DPO.

3mo trước

Ok faham, terima kasih❤️

boleh. sye sendiri pun berubah2. xtetap.

3mo trước

Ok terima kasih sis❤️

Eh mestilah boleh

3mo trước

Ok tq sis❤️