Skrg tdur miring kiri n kanan badan smua sakit,,lenguh Smpai tulang belakang..

Badan dan tulang belakang sakit semua 17week pregnant

4 Các câu trả lời

sama dgn sy, saya pun 17w . tido tak lena, baring tak kena, dduk tak kena , apetah lagi jln2. sabar jela kan. hehe

1mo trước

ye sabar jelah,,tulh nikmat yg Dpt kita rasakan time pregnant...kdg² asyik tidur miring skli bgun tau² dh telentang😂

Kita tido pki Bantal U besar Tu..selesa sgt tidoooo..belah Kiri ajeee selesa..mmg X bergerakk

1mo trước

sy beli tp tak slesa jugak. last2 suami yg pkai. lena betul bapak budak hahaha

pakai yg pregnancy pillow yg bentuk u besar tu

Sy 15w pun rasa sama