air penyejuk badan

nak tanya boleh ke ibu mengandung 7mnggu,demam,batuk,selsema mnum air pnyejuk badan..?

2 Các câu trả lời

ngn minum sebarang air.. klu ubat mkn yg doc sarankan dos utk ibu2 pregnant lain2 jngn main mkn ubat tanpe g check doc ye.. nk sejuk bdn Mandi 3 ke 4 kli jirus air paip to dri laki ke kepale dri bawah Naik atas.. jngn Mandi jirus dri kelape Turun kaki lagi panas bdn to nnt.. lps to rambut Bia basah balut lh dengan nepkin.. waktu baring to klu rambut dh Kering basahkn lagi balut.. insyallah hilang panas bdn toh.. sy sllu buat alhamdulillah lh smpi skg mnjadi..

Xboleh...bhye utk kndungan