jahitan mudah terkoyak

nak tanya, betul ka kalau org kurus jahitan mudah terkoyak sbb kita takda lemak kt peha + sbb kita punya?, kira org yg agak berisi jadi sebaliknya?, maaf, nak kepastian bila org ckp mcm tuh .

2 Các câu trả lời

No lahh, saya kurus 😂. In shaa Allah jaga elok, maka elok lah dia sampai betul sembuh. Jaga diri mommy!

Mana ada. Semua tu bgantung pd mcm mana awk jaga jahitan tu. Klu jaga elok, tak koyak la.

2y trước

tuh tanya tuh, sbb CL ckp mcm tuh kt saya , tapi mcm was2x pula nak percaya. btw thank you.