cyst

Nak tanya... Baru ni sy scan dr detect ada cyst.. 3.5.. Ada tak cara2 utk kecutkn@hilangkan cyst ni... ? Bahaya tak utk kandungan saya? Risau sgt.... Baby first pregnnt 8week..

1 Trả lời

Saya dulu pun ada cyst masa awal pregnancy. Tapi cyst tu makin lama makin kecik n hilang. Dr kata xde cara utk kecutkan cyst. N cyst utk awl pregnancy tu normal. Cuma dr akan monitor saiz cyst tu makin besar atau kecik. Doa banyak2 ye.