buang air besar

nak tanya .. baby sy dah 1 bulan 14 hari.. baby sy belom lagi buang air besar . ni dah ke 6 hari dia belom buang air besar . buang air kecil normal kadang2 sampai penuh pampers . baby sy cuma menyusu badan saja . adakah itu normal @ sembelit ? ##newmom #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

normal sis. untuk baby bawah 6 bulan, fully bf, normal kalau tak berak berhari2. susu ibu mudah hadam, sebab tu dia tak berak.

7mo trước

okay sis.. thankyou.. sy risau dia sembelit ke apa😅 sy ada urut perut dia juga.. urut tapak kaki dia juga..