pasal baby

Nak tanya.. baby masuk 2m12d full susu formula .. poo 2x 3x kadang 1x sehari normal ke? dan kerap kentut (kadang berbau kadang tak,, tapi sekarang saya perasan kentut je tapi tak berbau)..

1 Trả lời

Ooo anak saya sekali sehari ke, skrng ni kdang 2 hari skali.

12mo trước

Ptut nya hari2 , kalau susu formula. Tapi tu lah, tngk kalau perut dia ok. Xmeragam ok lah. Kalau perut keras kena jumpa doktor. Sbb skali berak mmg akan bnyk