Baby terkena selsema.. Terjangkit dari c kakak

Nak tanya.. Baby bole ke makan ubat flu? #firstbaby

2 Các câu trả lời

tak boleh ..biasa bby doc kata takde ubat tuk baby yg belum berumur 1 tahun dan ke atas..biasa kalau g klnik doc akan suggestkan guna spray sterimar dan nasal aspirator tuk sedut hingus anak....apa2 pun puan kena pergi ke klnik consult dgn doc dahulu sblm bg anak ubat.. tak blh bg anak sebarangan ubat..mg anak puan cpt sembuh..dan dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

most welcome 😉✌🏻

No no no. Guna sterimar baby lepas tu sedut keluar pakai nasal aspirator. Guna yg pakai sedut mulut. Bagus and senang.