Doa

nak tanya, ape doa yang boleh diamalkan untuk cepat lekat ye ? teringin timang cahaya mata ?

5 Các câu trả lời

ada share Dari syeikh zainul asri. amalan untuk dapat zuriat. dilakukan di setiap Malam Jumaat, selepas solat maghrib, terus buat solat sunat maghrib . usai solat sunat jangan terus gerak, duduk dalam keadaan tahiyat akhir tu, baca Bismillah 6 (21x) dalam keadaan berdoa . pada ayat terakhir fallahukhairu .... ( sambung sampai habis), berdoa angkat tangan lebih tinggi sambil niat untuk dapat zuriat. sis boleh google Bismillah 6 ni ya. semoga bermanfaat. InshaAllah try lah. saya dah buat. alhamdulillah dah 2 bulan hamil.

time saya sebelum nikah saya mngurut ...peranakan jatuh.. tukang urut bg tw jgn makan makanan yg ber cuka.. benda masam.. ayaq gas.. ayaq tebu,nenas.. sbb time nikah tu time subur.. sya donlod klendar haid tu kan...alhmdulillah doa.dan jaga makan Allah izinkan saya hamil

Amalkan bacaan ni lepas solat lepas bersama sambil usap kat perut (ikhtiar dgn jamu) ni sy makan ttc anak kedua . Sebulan Alhamdulillah terus lekat lepas sy cabut perancang iucd

2y trước

Sy ikhtiar dgn jamu ni baru habis sebotol . Makan lepas period smpai waktu subur lepastu dh ada simptom hamil sy stop makan

Doa nabi Zakaria

5y trước

terima kasih sis 😘

Try nie

5y trước

terima kasih sis 😄