prosedur kkia

nak tanya apa prosedur kkia? sekarang dah 6minggu dan pernah keguguran. dah scan kat klinik swasta ada kantung. kena call kkia dulu ke atau walk in terus untuk bukak buku pink? terima kasih

2 Các câu trả lời

call dulu .. KK kt tmpt saya xdpt nak terima awal sbb ramai org jd saya consult dgn klinik swasta dulu sementara tunggu 10-11 minggu utk bukak buku pink...

Boleh call dulu. Kalau tak berjawab, dan kk tu pun dekat dengan awak, boleh cuba walk in.