Kkia kuala lumpur

Assalamualaikum mommies. Saya dah pregnant 9 minggu. Nak buka buku pink. Tapi call kkia kl sampai sudah takde orang jawab. So saya buat app kat bookdoc. Ingatkan dapat selasa minggu depan. Rupanya on February 2021 baru dapat slot appointment. So macamana ya? Kene tunggu sampai tahun depan ke or walk in je sana terus?

1 Trả lời

Kena try call dulu , kalau walk in dia tak layan musim skrg. Sy haritu book dlm book doc kkia kl tu pun dpt lmbt tp nurse call and dia bg tarikh baru sbb ada kosong, try call mna tau ada rezeki dpt tarikh awl