Baby 6 bulan makan minum

Hi, nak tanya anak sy minggu ni da 6 bulan tapi jumpa Doktor lambat lagi. Boleh bagi makan dulu ke atau tetap kene tunggu Doktor? Ank duduk perlu support. #adviceplease

2 Các câu trả lời

yups boleh dah sis .. anak sy 5bulan 27hari dah mkn dh, jumpa doc ngam2 6bulan dia xmrah pun Kita start awal .. btw knp jumpa doc lmbt lgi ye, bukan biasa checkup monthly ngam2 umur dia ke?

5mo trước

haah air msak pun dh bole start .. jgn air sejuk taw

Baby prem ke tak? Kalau prem better tunggu nasihat doctor. Kalau tak prem dah blh bagi makan.