MASALAH MEMBUANG

hi, nak tanya anak saya nak masuk 8 bulan dah. Lately ni dia macam susah nak berak, teran teran tapi mcm tak lepas pastu kalau lepas pun, najis dia kecik je dan mcm berketul. Tapi benda kerap lah berak cuma dlm kuantiti kecil kecil mcm duit syiling. Kesian tengok anak sampai meragam. Makan banyak jugak, ade smpai 2 3 hari tk berak. Boleb kongsi pengalaman dan pendapat yang lain . Terima kasih #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Keras tak najis? Berkemungkinan sembelit tu. Intake air kosong okay? Buah/sayur makan tak?

2y trước

makan jugak sayur buah, maybe sayur tu sesuai dgn dia kot, Boleh jadi kan