anak first

Nak tanya anak first klau jalan da buka dri smlm 1cm,ambik brape lgi utk cptkn bukaan jalan...contracion blom kuat

21 Các câu trả lời

ade cpt ade yg lmbt..Tpi mcm sye xsmpai 12jam..Msuk pkul 1pg dkt tghri cntrction n 6cm..

5y trước

wc

Banyakkan berjalan sis. Cpt skit bukaan. Ajak husb jalan2 mall 😊

5y trước

Hari2 bwk berjln ni,doakn dprmudahkn ye

Saya anak first 3cm nk ke 4cm 2 hari bossku hahaha

5y trước

Ya Allah lama nye😰😰😱 takut plk nk tggu hari brsalin.. Sy dy 32weeks.. Skrg awk dh brapa weeks dh rasa sakit tu?

Minum air milo cmpur butter skit /planta . Mmg cpt.

5y trước

menjadi ke sis ?

Wife pagi2 1cm.pagi esok bsalin suda....

sy 14jam . induce dr tiada bukaan langsung

5y trước

nurse ckp kalau nk cepat kan bukaan . if sis masih dirumah n sblm tanda² nk lahir lg . kene bersama suami sllu n suami kene buang dlm supaya contraction lebih cpt n mudah proses bersalin

Saya hrini 1cm esk pagi nya bersalin

Sy amik ms 2hr sis mmg prih tu

Sy pn sama sis..smlm 4/8 wt ctg n check bukaan..mmg ada contraction n jln br buka 1cm..hari ni trun drh sket,coklat2 gtu je..tp contraction x tetap..jrg2 plk tu..risau plk sy..sis mcm mana skarang ni?dh nk bersalin ke blm?

5y trước

Sakit pingang mcm lenguh

Mcm sy jln bukak 2 cm tu tgh hari, esk tgh hari baru bersalin.