Lutut ngilu

Nak tanya, ada tips hilangkan sakit lutut tak? Dah jumpa Dr kilinik swasta, dapat ubat radang sendi dan ubat tahan sakit. Tapi tak berkurang. Jumpa Dr KKIA Dr suh rehat je. Masalahnya saya terlebih rehat dah 2 minggu tak kerja, memang bangun untuk solat mandi makan je. Awal² sakit time berjalan, sekarang sakit time tidur juga, rasa denyut. Tolong sape ada tips? Sakitt sangat! Saya baru 22 minggu.

1 Trả lời

ada amik supplement kalsium tak?

3t trước

Minum susu je, yang dalam bentuk kapsul ke tablet ke tak ambik selain dari yang misi bagi.