Breast Membesar

Hi, nak tanya. Ada tak yang breast makin membesar time pregnant ni? Boleh ke guna palmer’s yang utk firm kan breast tu? Takut pulak nanti breast jatuh sebab besar. #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

breast mmg akan membesar dan berat, selepas melahirkan dan menyusukan, breast mmg akan sedikit jatuh sbb berat susu ibu. it's okay, semua tu natural. sy xpasti klau pkai product ntk firm kan breast tu sesuai, sbb kandungan ntk firmkan tu xpasti apa. takut effect dgn baby je..

Mostly will experience breast enlargement. Pakai Palmer tu saya tak pasti. The best way is to wear a suitable and fit-to-size bra.