Gatal gatal

Hi nak tanya , ada tak yang allergic waktu pregnant ni , makan semua elok , cuma badan naik gatal gatal and bila elok tinggal parut hmm , boleh suggest ubat atau krim yang boleh rawat tak ? Tak tahan setiap malam garu garu hmm . #firstbaby #bantusharing

3 Các câu trả lời

Hi sis, sy guna bio oil everyday. Sy pun tumbuh ruam gatal2 bila dh sembuh ada kesan kulit kering , sakit + gatal. Skrg dh makin normal kulit sbb sy letak bio oil selepas mandi setiap hari

sama dgn saya . ya Allah nk ngis . bila datang gatal tu smpai luka . ckp dgn nurse kk dia takde pun bg ubat .

1y trước

Hmm mmg pun .. nasihat je lebih 🤣🤣

Btw saya dah 22weeks