Skincare recommend

Hi nak tanya ada tak pencuci muka yang sesuai untuk hilangkan jerawat untuk ibu pregnant , saya runsing saya dapat tau saya pregnant sebelum majlis kahwin saya jadinya semasa pregnant muka saya bertambah jerawat yang besar ii dan sakit kat muka, mcm mne ye saya nak cover masa majlis kahwin saya nanti, maybe sebab hormon mengandung, jadinya ada tak pencuci muka atau skincare yang sesuai untuk merawat muka saya #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Ada je. Cuma perlu tahu ingredients apa yang perlu avoid. I pakai the body shop. Tak tahu lah sesuai untuk ya or tak.

1y trước

But nothing to worry. During pregnancy breakout tu tersangat la normal. All thanks to hormones. Haha kalau u nak cuba nanti minta beauty advisor guide u apa yang okay.