Alahan datang semula

Hi, nak tanya ada tak mcm sy. Masa kandungan 11 week mual dan alahan sy dah hilang .. tapi sejak doctor bagi ubat untuk kuat rahim, mual dan alahan tu datang balik. Liur rsa lain mcm, rasa nak terjeluak je bila kerap telan air liur 😅 .. Now dah 13 week 4 days #ingintahu

2 Các câu trả lời

hai. saya dari minggu ke8 sampai minggu 14 masih ada mual, muntah. tak makan ubat muntah, sebab sebelum ni makan ubat, nanti muntah lepas makan. nurse beritahu ada je org mengandung mual, muntah sampai dia bersalin

1y trước

oh .. baik .. terima kasih bls

ubat kuat rahim buat sy mual teruk. Dr bagi Duphaston.

1y trước

yeke ? .. tulah, sy pun fikir duphuston ni yg punca sy mual teruk.. kat dada rsa berangin sgt smpai naik mual