Spotting 21w pregnant

Nak tanya, ada tak ibu ibu pernah mengalami spotting masa dah 20-21weeks pregnant warna dark coco. Tak banyak tp mcm ada. Dah pegi klinik and pakar few times semua kata baby okay. Just banyakkan rehat. Memang kurang rehat jd mcm ni ke? Macam mana eh nak settlekan masalah ni? Risau sgt lah. First time mom. Yg first dulu penah gugur jugak #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

hi sis. sy pon mcm sis juga. selalu spotting n bile jmpe doc, doc akan ckp kena byk berehat. mcm mne nk settlekn masalah ni, kena dgr ckp doc la byk berehat 😅 . sis pon dah pernah gugur kan dlu, so sis jgn byk buat kerja n kalau bole jgn kerap bersama suami.

12mo trước

lg 1 sis, doc sy ckp spotting2 merah or coklat ni merupakan 1 ancaman utk gugur. so better sis jgn buat keje heavy2.

sy spotting l2pas tu gugur esoknya

12mo trước

Ni masa dah berapa minggu ye? Takut ye 😔