Morning sickness

Hi all, nak tanya.. ada tak anyone yg hanya menghadapi morning sickness waktu ptg ke malam? Saya selalu rasa loya, kram tp bermula dlm pkl 6 ptg sehingga malam. Pagi2 xde la pula.

18 Các câu trả lời

nama je morning sickness tapi alahan boleh jadi sepanjang hari 😁

aku masa 6w.petang2 je sllu muncul alahan.. skrg dah masuk 8w2d.. sepnjng hari dah rasa😭

Sama mcm saya. Pagi elok je. Start nak magrib terus gelisah semua sakit dtg 🥲

ada je sis yg mcm tu.. sy ni pulak tk tgk time.. kalau jd, dia jd je.. 😅

saya sis.. asal malam perut kembung , mula mual tak nak makan dan pusing

Sy pggl evening sickness 😂 sbb dia mai tang ptg or mlm je

Saya pun malam br rase x lalu makan nasi..

Sy sis ,,pgi ke tga hari ok ja